Blog

februari 8, 2020

Soorten het gebouw waterdicht maken

Behoefte & belang

Het is een droom voor iedereen om een ​​eigen huis te bezitten, nog beter als je getuige kunt zijn van de fundering die gelegd wordt en het voor zich ziet vormen. Maar er is een veel voorkomend probleem voor alle – water kwel als gevolg van slechte waterdichting.

Het holt de hele structuur van het gebouw uit, veroorzaakt langdurige problemen die uiteindelijk de levensduur van de totale constructie beïnvloeden. Deze blog is een one-stop-oplossing voor alle soorten waterdichting.
Het leidt u door alle voorzorgsprocessen, producten en procedures van de soorten waterdichting in de bouw van uw droomhuis.

Behoefte & belang

Foundation Waterdichting

Kelderafdichting
Badkamer / keuken / balkon / Chajja waterdichting
Terras – Waterdichting tuin / zwembad
Building Foundation Waterdichting
De fundering is het belangrijkste aspect in een gebouwstructuur, men moet alle mogelijke maatregelen nemen om de levensduur ervan te waarborgen. De constructie is gebouwd op de fundering en deze kunnen van verschillende typen zijn.

De kracht en levensduur van het huis is direct afhankelijk van de fundering. De meest prominente en betreffende problemen – vocht en houtkap. Vocht in de grond rond de fundering die later in de kelder sijpelt en een ideale omgeving voor schimmelvorming biedt.
Voorzorgsmaatregelen die moeten worden genomen voordat de Stichting wordt gebouwd

Waterregistratie

Waterrijke sites vormen een groot probleem voor de site-engineer. Er zijn verschillende methoden om met de situatie om te gaan, die afhankelijk zijn van de diepte van de uitgraving, de diepte van de waterspiegel en vele andere factoren. Enkele veel voorkomende methoden worden hieronder vermeld –

Waterregistratie

Afvoerconstructie – (voor ondiepe fundering) – Afvoeren van geschikte afmetingen worden langs de zijkanten van de funderingssleuf uitgegraven. De afvoer verzamelt het ondergrondse water in de geul en dit kan vervolgens gemakkelijk continu worden weggepompt. Dit is een eenvoudige, goedkope methode en vereist geen geschoolde arbeid.

Diepe putconstructie – (grove / poreuze rotsgebaseerde grond) – putten met een diameter van 30 – 60 cm worden soms gebouwd op centra van 6 – 15 m rondom de site. Het verzamelde water in de putten wordt continu weggepompt. Deze methode kan worden gebruikt voor dieptes tot 20 m.

Speciale methoden

Vriesproces – (grond / grind / slib) – Deze methode is voordelig voor diepe uitgravingsfunderingen van bruggen grenzend aan het waterlichaam. Een kofferdam wordt gebouwd door de grond rond de te graven regio te bevriezen. Bevriezende pijpen worden langs de omtrek van het gebied in de grond verzonken. Het lay-outplan wordt voorgesteld in een cirkelvorm te zijn. Bevriezingsvloeistof wordt vervolgens in de pijpen gepompt waardoor het gebied bevriest. Het wordt gemakkelijk en veilig om te graven. Gewoonlijk gebruiken projecten zoutpekel en sommige exotische projecten gebruiken vloeibare stikstof.

Types
About Tymo Koolen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *