Blog

februari 2, 2020

Populaire methoden voor het waterdicht maken van externe kelders

Kelderafdichting is steeds populairder geworden omdat huiseigenaren hebben geprobeerd om een ​​taaie kelder om te bouwen tot woonruimte. Waterdichtingsmethoden en -benaderingen kunnen in twee grote klassen worden onderverdeeld: intern en extern. In deze gids zullen we populaire technieken en methoden verkennen voor het waterdicht maken van kelderwanden.

kelderwanden

Waarom uw kelderwanden waterdicht maken? Is het niet zo dat innerlijke waterdichting veel populairder en zuiniger is? Over het algemeen goed, ja. Interne methoden zijn enorm populair en verschillende methoden kunnen zeer redelijk geprijsd zijn. Maar alleen spreken van interne kelderafdichting is niet echt waterdicht, omdat je niet vermijdt dat water de kelderwanden binnengaat. In plaats daarvan verzint u methoden om het water te adresseren nadat het is ingevoerd. Aan de andere kant, wanneer u uw kelderwanden waterdicht maakt, voorkomt u feitelijk dat water ze op de eerste locatie binnendringt. Dit is van vitaal belang omdat water duidelijk destructief is voor bouwmaterialen. Na verloop van tijd breekt de voortdurende kwetsbaarheid van het water de samenstelling van vrijwel vrijwel elke substantie af, veel van de mortel en voorkomt dat zoveel basiswanden worden gebouwd.

Zie: Foundation Repair and Basement Waterproofing Company in Winnipeg

Foundation

Wat kon precies worden bereikt aan de buitenkant van uw kelderwanden? Nou, de waterdichtheid van buitenkelders komt eigenlijk neer op 2 soorten benaderingen: drainage en obstakels. Er is ook een derde benadering genaamd recreatie die kan worden beschouwd als een hulpmiddel voor drainage. Drainage betekent dat u methoden installeert om het water uit de vloer rondom de kelder te legen. Overwegend dat water het pad van de minste weerstand volgt dat je het water een eenvoudigere route geeft om te volgen, samen met het aanbrengen van je muren. Omleidingssystemen identificeren de regengoten en regenpijpen in uw woning. Deze programma’s zijn gemaakt om dit regenwater van de vloer rondom de basis af te leiden en bijgevolg geen onnodig gewicht op de afvoerinrichting te leggen. Barrière-technieken omvatten het gebruik van een waterdichte coating op het oppervlak van de basiswanden. Op deze manier kan de kleine hoeveelheid vloervocht in contact met uw kelderwanden toch niet binnendringen, omdat het niet door de waterdichte barrière kan dringen. Elk van de goederen, apparaten en methoden die worden aangeboden voor het waterdicht maken van buitenkelders valt in deze 3 categorieën. Bovendien zijn ze succesvoller als ze samen worden gebruikt. Bel Blue Maxx vandaag om uw project te starten.

Kelderafdichting
About Tymo Koolen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *