WAT ZE ZEGGEN

GETUIGENISSEN

Vergelijk beoordelingen voor kelderafdichting

WATERDICHTINGSDIENSTEN

WATERDICHT DE KELDER VAN GRONDWATER KELDER

Drain

Het gaat meestal om het boren van een gat of geul in de betonnen fundering en het installeren van een afvoer- en verzamelpomp om water uit de kelder te verplaatsen.

Bekijk meer

Sealant

Sealants zijn een controversiële benadering van waterdichting en worden vaak als een tijdelijke oplossing beschouwd. Om lekken te voorkomen, is het speciaal gemaakt voor gebruik in huis.

Bekijk meer

Uitgraving

Wordt door veel aannemers beschouwd als de meest effectieve manier om waterdicht te zijn indien correct uitgevoerd.

Bekijk meer

Materialen en methoden voor waterdichting

Professionele benodigdheden voor het waterdicht maken van kelders voor aannemers, waaronder hybride producten, afvoertegelsystemen, voeringen voor kruipruimten en pomppompproducten. Lees meer over Kelder waterdicht maken oplossingen en prijzen

  1. 1
    Drainagesysteem

    Dit is een basisopstelling in dit type waterdichting – geperforeerde buizen die langs de omtrek van de fundering lopen naar een uitlaat buiten in zonlicht of een plek waar water kan worden verzameld in een opvangbak en eruit kan worden gepompt.

  2. 2
    Vochtbestendige cursus

    Deze is een horizontale barrière op de muurstructuur en heeft als doel te voorkomen dat vocht vanuit de fundering in de structuur stijgt.

  3. 3
    Injectievoering

    Dit is een proces van het vullen van scheuren, holtes van honingraat tussen wandlagen. Dit versterkt het beschadigde deel van de structuur opnieuw.

WATERDICHTINGSDIENSTEN

BELANGRIJKE BENADERINGEN VAN KELDER

1

Algemene oorzaken

Na verloop van tijd wordt de padding samengedrukt, waardoor een helling (helling) ontstaat die naar beneden richting de fundering loopt.

2

Oplossingen

De grond moet weglopen van de fundering met een verticale val van ongeveer 8 inch voor de eerste 24 inch horizontale afstand van de funderingsmuur.

3

Voet drainage

Als water laag lekt in de kelder op de muren of in de naden waar de muren de vloer raken, is uw probleem hydrostatische druk die water uit de grond duwt.

4

Voet drainage

Het komt meestal in een per-gemeten combinatie van vloeistof en poeder – gemengd in gelijke verhoudingen. Borstel van toepassing op alle gebieden, speciaal douche, onder wastafel etc.

Klein Lek

Als grondwater een specifiek punt in uw kelder binnendringt, laat dit dan aan een specialist zien. Als u deze oplossing mogelijk acht, kunt u dit oplossen.

Gebruik van Bitumenhars

De waterdichting van de kelder met bitumen is een budgetoptie om een vochtige omgeving te elimineren. Het materiaal is een kleine balk die in vloeibare vorm op het oppervlak wordt aangebracht.

Materialen

Particuliere huizen en zomerhuisjes kunnen ruberoid, technonikol, technoelast, stekloizol, rubiteks en gidrostekloizol kopen. Een goedkope, maar hoogwaardige optie voor zelfgebruik is dakbedekking.

Afgeronde projecten

Laat de nummers spreken

174Klanten Review
25Traditionele methoden
150Bevrediging
210Beoordeeld en vertrouwd

ONZE BLOG

Waterdichte kelder

Waterdichte kelder: oplossingen en prijzen

Omdat uw kelder gedeeltelijk of volledig ondergronds is, is het een riskante plaats voor vochtproblemen. Er zijn verschillende oplossingen om te voorkomen dat water uw kelder binnendringt. Hieronder vindt u een overzicht van de meest gebruikte methoden om uw kelder waterdicht te maken met hun prijzen.

Hoe maak je je kelder waterdicht?

Als u uw kelder wilt aansluiten, zijn er een paar oplossingen waaruit u kunt kiezen. De volgende technieken kunnen u helpen water in uw kelder te behandelen of te voorkomen:

Methode 1: maak uw kelder waterdicht met een coating

met een coating

Een eerste mogelijkheid voor het waterdicht maken van een kelder is het aanbrengen van een waterdichte coating. Het principe van betonafdichtingslagen is vrij eenvoudig: elke muur en de vloer zijn bedekt met een dikke waterdichte pasta. Om een ​​perfecte dichtheid te garanderen, wordt het volgende stappenplan gebruikt:
1) De muren worden grondig gecontroleerd op gaten en scheuren. Alles is stofvrij gemaakt en verzegeld met waterdichte mortel. Om te voorkomen dat deze vulling krimpt, worden de gaten meerdere keren gevuld.
2) Om de muren te pleisteren wordt een waterdichte pasta gebruikt. In de meeste gevallen wordt eerst een primer aangebracht om een ​​optimale hechting te garanderen. De muren zijn 2 of 3 keer bedekt voor het beste resultaat.
3) Zodra de muren zijn bedekt, kunt u beginnen op de kelderverdieping. Als u een gladde afwerking wilt, kunt u kiezen voor polyurethaancoating. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Methode 2: drainage

Naast het coaten van uw kelder, kunt u ook kiezen voor drainage in de kelder. Met deze techniek wordt bellenmembraan met kleine kanalen op de keldervloer en / of muren geplaatst. Het water in de kelder stroomt door deze kanalen in een verzamelput, van waaruit het vervolgens naar de riolen wordt gepompt.
Met deze oplossing is je kelder nog steeds nat, maar hij heeft tenminste geen last van stil water. Zorg vervolgens voor voldoende ventilatie zodat de muren goed kunnen drogen. Waterdicht maken van uw kelder zonder vocht is niet mogelijk met deze methode.

drainage

Prijzen kunnen gaan van £ 2500 voor een gemiddelde kelder, maar net als bij onze eerste methode kan dit £ 8.900 of meer bedragen. Dit hangt vooral af van het type drainage. Wanddrainage is bijvoorbeeld de duurste manier. Vraag onze vochtspecialisten naar op maat gemaakte offertes.

Methode 3: injecteren van vochtige kelderwanden

Injectiewanden worden gebruikt wanneer je opstijgend vocht bestrijdt. Waterdicht product wordt in de wanden geplaatst via gaten die in de wanden worden geboord. Het product vormt dan een barrière tegen opstijgend vocht en zorgt ervoor dat de wanden uiteindelijk uitdrogen.

Soorten

Soorten het gebouw waterdicht maken

Behoefte & belang

Het is een droom voor iedereen om een ​​eigen huis te bezitten, nog beter als je getuige kunt zijn van de fundering die gelegd wordt en het voor zich ziet vormen. Maar er is een veel voorkomend probleem voor alle – water kwel als gevolg van slechte waterdichting.

Het holt de hele structuur van het gebouw uit, veroorzaakt langdurige problemen die uiteindelijk de levensduur van de totale constructie beïnvloeden. Deze blog is een one-stop-oplossing voor alle soorten waterdichting.
Het leidt u door alle voorzorgsprocessen, producten en procedures van de soorten waterdichting in de bouw van uw droomhuis.

Behoefte & belang

Foundation Waterdichting

Kelderafdichting
Badkamer / keuken / balkon / Chajja waterdichting
Terras – Waterdichting tuin / zwembad
Building Foundation Waterdichting
De fundering is het belangrijkste aspect in een gebouwstructuur, men moet alle mogelijke maatregelen nemen om de levensduur ervan te waarborgen. De constructie is gebouwd op de fundering en deze kunnen van verschillende typen zijn.

De kracht en levensduur van het huis is direct afhankelijk van de fundering. De meest prominente en betreffende problemen – vocht en houtkap. Vocht in de grond rond de fundering die later in de kelder sijpelt en een ideale omgeving voor schimmelvorming biedt.
Voorzorgsmaatregelen die moeten worden genomen voordat de Stichting wordt gebouwd

Waterregistratie

Waterrijke sites vormen een groot probleem voor de site-engineer. Er zijn verschillende methoden om met de situatie om te gaan, die afhankelijk zijn van de diepte van de uitgraving, de diepte van de waterspiegel en vele andere factoren. Enkele veel voorkomende methoden worden hieronder vermeld –

Waterregistratie

Afvoerconstructie – (voor ondiepe fundering) – Afvoeren van geschikte afmetingen worden langs de zijkanten van de funderingssleuf uitgegraven. De afvoer verzamelt het ondergrondse water in de geul en dit kan vervolgens gemakkelijk continu worden weggepompt. Dit is een eenvoudige, goedkope methode en vereist geen geschoolde arbeid.

Diepe putconstructie – (grove / poreuze rotsgebaseerde grond) – putten met een diameter van 30 – 60 cm worden soms gebouwd op centra van 6 – 15 m rondom de site. Het verzamelde water in de putten wordt continu weggepompt. Deze methode kan worden gebruikt voor dieptes tot 20 m.

Speciale methoden

Vriesproces – (grond / grind / slib) – Deze methode is voordelig voor diepe uitgravingsfunderingen van bruggen grenzend aan het waterlichaam. Een kofferdam wordt gebouwd door de grond rond de te graven regio te bevriezen. Bevriezende pijpen worden langs de omtrek van het gebied in de grond verzonken. Het lay-outplan wordt voorgesteld in een cirkelvorm te zijn. Bevriezingsvloeistof wordt vervolgens in de pijpen gepompt waardoor het gebied bevriest. Het wordt gemakkelijk en veilig om te graven. Gewoonlijk gebruiken projecten zoutpekel en sommige exotische projecten gebruiken vloeibare stikstof.

Populaire methoden

Populaire methoden voor het waterdicht maken van externe kelders

Kelderafdichting is steeds populairder geworden omdat huiseigenaren hebben geprobeerd om een ​​taaie kelder om te bouwen tot woonruimte. Waterdichtingsmethoden en -benaderingen kunnen in twee grote klassen worden onderverdeeld: intern en extern. In deze gids zullen we populaire technieken en methoden verkennen voor het waterdicht maken van kelderwanden.

kelderwanden

Waarom uw kelderwanden waterdicht maken? Is het niet zo dat innerlijke waterdichting veel populairder en zuiniger is? Over het algemeen goed, ja. Interne methoden zijn enorm populair en verschillende methoden kunnen zeer redelijk geprijsd zijn. Maar alleen spreken van interne kelderafdichting is niet echt waterdicht, omdat je niet vermijdt dat water de kelderwanden binnengaat. In plaats daarvan verzint u methoden om het water te adresseren nadat het is ingevoerd. Aan de andere kant, wanneer u uw kelderwanden waterdicht maakt, voorkomt u feitelijk dat water ze op de eerste locatie binnendringt. Dit is van vitaal belang omdat water duidelijk destructief is voor bouwmaterialen. Na verloop van tijd breekt de voortdurende kwetsbaarheid van het water de samenstelling van vrijwel vrijwel elke substantie af, veel van de mortel en voorkomt dat zoveel basiswanden worden gebouwd.

Zie: Foundation Repair and Basement Waterproofing Company in Winnipeg

Foundation

Wat kon precies worden bereikt aan de buitenkant van uw kelderwanden? Nou, de waterdichtheid van buitenkelders komt eigenlijk neer op 2 soorten benaderingen: drainage en obstakels. Er is ook een derde benadering genaamd recreatie die kan worden beschouwd als een hulpmiddel voor drainage. Drainage betekent dat u methoden installeert om het water uit de vloer rondom de kelder te legen. Overwegend dat water het pad van de minste weerstand volgt dat je het water een eenvoudigere route geeft om te volgen, samen met het aanbrengen van je muren. Omleidingssystemen identificeren de regengoten en regenpijpen in uw woning. Deze programma’s zijn gemaakt om dit regenwater van de vloer rondom de basis af te leiden en bijgevolg geen onnodig gewicht op de afvoerinrichting te leggen. Barrière-technieken omvatten het gebruik van een waterdichte coating op het oppervlak van de basiswanden. Op deze manier kan de kleine hoeveelheid vloervocht in contact met uw kelderwanden toch niet binnendringen, omdat het niet door de waterdichte barrière kan dringen. Elk van de goederen, apparaten en methoden die worden aangeboden voor het waterdicht maken van buitenkelders valt in deze 3 categorieën. Bovendien zijn ze succesvoller als ze samen worden gebruikt. Bel Blue Maxx vandaag om uw project te starten.

voor- en nadelen

De voor- en nadelen van waterdichte keldermuren

Los de oorzaken op en vind de oplossingen voor natte kelderwanden – hoe eerder, hoe beter, om de integriteit van uw huis te behouden.

Omdat ze onder de maat zijn gebouwd, hebben kelders de neiging om water op te nemen. U kunt van tijd tot tijd vochtige keldermuren opmerken, waterplassen hier en daar, of – in het ergste geval – overstromingen tijdens het regenseizoen. Vochtige, vochtige of ronduit natte kelders kunnen leiden tot afbladderende verf, schimmel en schimmelgroei, rot hout en schade aan opgeslagen items.

Terwijl bouwers tijdens de bouw stappen zetten naar waterdichte kelders, kan een huis na verloop van tijd bezinken en scheuren in de keldermuren veroorzaken. Wanneer de grond buiten verzadigd raakt, kan water door deze scheuren sijpelen. Zelfs structureel gezonde kelderwanden kunnen water uit de grond absorberen en naar de binnenkant van de kelder overbrengen, waardoor de muren nat aanvoelen. Terwijl het water uit de muren verdampt, wordt de lucht in de kelder vochtiger. Een hoogwaardige luchtontvochtiger helpt overtollige keldervochtigheid te verwijderen, maar de beste oplossing op lange termijn is om de muren waterdicht te maken.
Afhankelijk van de reden voor het vochtprobleem, kan de oplossing een eenvoudige doe-het-zelf-remedie zijn, of het kan de hulp van een aannemer nodig hebben. Als je naar waterdichte wanden van kelder kijkt, helpen de volgende tips je op weg.

Bepaal de bron van het water

 
Omdat beton poreus is, zie je vaak natte strepen die je laten weten waar het water binnenkomt. Zoek naar strepen langs scheuren, op de hoeken van ramen, tussen mortelverbindingen (voor cementblokwanden) en rond pijpen waar ze binnenkomen of uitgang, zoals een watertoevoerleiding of een rioolbuis.
Als hele muuroppervlakken nat zijn, moet je echter verder speurwerk doen. Om een ​​eenvoudige condensatietest uit te voeren, droogt u een deel van de muur met een doek en bevestigt u vervolgens een stuk vierkante voet aluminiumfolie met een voet van 60 cm aan de muur met ducttape. Verwijder de folie na 24 uur en controleer hoe de onderkant van de folie aanvoelt. Als het nat is, sijpelt water van buitenaf door de muur. Als het droog is, komt het vocht elders in de kelder, waarschijnlijk uit een kelderdouche – eenvoudig te verhelpen door een ventilator in de badkamer te installeren om stoom naar buiten te richten.

GEEN muurreparaties uitvoeren met stilstaand water in de kelder

water in de kelder

Tijdens een regenseizoen kan een barst in een keldermuur een paar centimeter water toelaten, maar voordat u de barst probeert te repareren, verwijdert u al het water van de vloer. Werken in een overstromende kelder verhoogt het risico op elektrische schokken of elektrocutie. Schakel de stroom naar de kelder uit en gebruik vervolgens een hulppomp (met verlengsnoeren die een bovenaansluiting bereikt) om het water kwijt te raken. De pomp loost het water via een tuinslang naar het oppervlak van uw tuin. Wanneer de kelder watervrij is, ga dan verder met het inspecteren, bevestigen en effectief waterdicht maken van de kelderwanden.